Menukaart

VOORGERECHTEN 

Herten carpaccio met linzen-dressing, schorseneren, piccalilly, gerookte amandel en oude kaas. € 10,00 

*** 

Thaise viskoekjes en gamba met gembermayonaise, curry parels, gemarineerde komkommer en radijs scheuten. € 9,50 

*** 

Salade van waterkers met falafel, piccalilly en gerookte amandel € 8,50 

*** 

Rijk gevulde Zeeuwse vissoep. € 7,00 

*** 

Tomatensoep met pesto. € 6,00 

*** 

Brood met smeersels € 6,00 

HOOFDGERECHTEN 

Fish & chips met limoendip € 17,50 

*** 

Spareribs met knoflooksaus € 19,50 

***

Biefstuk met pepersaus € 19,50 

***

Hertenbiefstuk met stoverij van hert en herfstbok en jus van verschillende specerijen. € 23,50 

***

Schnitzel “de Gheijt” met ui, spek, champignons, kaas en ei € 16,50

***

Zalmfilet met chorizo korst en saus van saffraan € 19,50 

***
Kaasfondue met groente en brood € 15,00 

DESSERT

Pannacotta van sinaasappel en kaneel met stoofpeer, advocaat en kaneelijs. € 8,00 

***

Crème brulee van vanille met chocolade creme, macarons en perensorbet. €7,00 

***

Sorbetijs met verse vruchten. € 6,00